Zboruri online

Zboruri ieftine din Turcia

TurciaAeroflot a reluat zborul pe ruta Ho Minh City de la sfarsitul lunii ocombrie, devenind cea de-a doua ruta vietnameza pe care compania aeriana rusa o opereaza de la Moscova Sheremetyevo. Zborul este efectuat de doua ori pe saptamana cu o aeronava Boeing 767-300ER cu 218 de locuri. Ultima data cand compania Aeroflot a operat pe aceasta ruta a fost in anul 2003. Pe aceeasi destinatie, dar de pe aeroportul Domodedovo din Moscova, intra in competitie cu Vietnam Airlines. Anul trecut, pe durata orarului de iarna, aceeasi destinatie a fost efectuata si de compania Transaero.

Compania aeriana Donavia, subsidiara operatorului Aeroflot, lanseaza cinci noi rute, doua interne si trei internationale. Compania pune la dispozitie bilete de avion pentru zboruri zilnice spre St Petersburg de la Adler/Sochi si Mineralnye Vody in sudul tarii. Trei zboruri saptamanale spre Baku lansate intra in copetitie cu zborurile saptamanale oferite de Azerbaijan Airlines, iar pe destinatia Tashkent imparte pasagerii cu Uzbekistan Airlines.

Compania aeriena daneza Cimber Sterling este acum sub parteneriat ucrainian si a preluat rute de la compania Aerosvit de la sfarsitul lunii octombrie. Ca urmare a renuntarii la serviciile spre Amsterdam si Sofia, Cimber Sterling creste capacitatea si frecventa zborurilor la zece ori pe saptamana de la Copenhaga spre Kiev Borispol.

Compania aeriana low-cost, Pegasus, a lansat cea de-a 49-a destinatie in nordul Iraqului, Erbil. Biletele de avion ieftine la Pegasus sunt dispobinile inca de la sfarsitul lunii octombrie, cu plecare din Ankara. Zborurile sunt efectuate luni, joi si sambata la ora 20:55 cu retur marti, vineri si duminica la 00:50. Compania turca, Pegasus, se alatura companiilor Atlasjet, Iraqi Airways and Turkish Airlines pentru a face legatura intre Erbil si Turcia, cu toate ca ceilalti operatori ajung pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Austrian Airlines si Lufthansa opereaza zboruri de la Viena si Frankfurt spre Erbil, in timp ce Egyptair, Etihad, Flydubai, Gulf Air, Middle East Airlines si Royal Jordanian au zboruri directe spre Erbil.

X