Zboruri online

Ryanair ofera carduri de reduceri pentru clientii fideli

RyanairCompania aeriana Ryanair a anuntat ca va introduce carduri de reducere a tarifelor la bilete de avion. Purtatorul de cuvant al operatorului low cost a declarat ca pasagerii vor acumula puncte pe card in functie de numarul de zboruri pe care le vor desfasoara si treptat vor obtine reduceri importante.

Reduceri de 2% pentru clientii fideli care platesc online

Oficialii Ryanair au declarat ca pe langa reducerile aplicate pentru clientii fideli, operatorul aerian va oferi reduceri de 2% pentru toti pasagerii care aleg sa achizitioneze biletele de avion online. Pentru a beneficia de tarife mai mici cu 2%, pasagerii Ryanair vor trebui sa solicite Cardul Ryanair Passport. Stephen McNamara, seful executiv al Ryanair, a declarat ca acest card va putea fi folosit pentru toate cursele rulate de operatorul low cost in Europa. In plus, clientii care detin cardul Ryanair vor putea rezerva bilete de avion cu o saptamana mai devreme fata de ceilalti clienti.

Potrivit conducerii Ryanair, pasagerii pot cumpara cardul cu suma de 6 lire sterline pana la data de 16 februarie 2013. Dupa aceasta data, taxa poate creste pana la 10 lire sterline.

In 2013, Ryanair extinde numarul de scaune din aeronave

In afara de reducerile semnificative pe care le vor aplicat la tarifele biletelor de avion, oficialii companiei au anuntat ca vor suplimenta numarul de scaune din aeronave. Scaunele vor fi distribuite pe doua raduri, iar cererea de bilete de avion va fi acoperita mai bine.

Ryanair este o companie aeriana irlandeza care opereaza zboruri in regim low cost. Operatorul aerian a fost infiintat in anul 1985 si desfasoara 294 de zboruri aeriene in fiecare saptamana catre 166 de destinatii europene. Reprezentantii companiei opereaza toate zborurile ieftine cu aeronave Boeing 737-800.

X