Zboruri online

Jet Blue Mint opereaza zboruri intre cele doua coaste ale Americii

Dupa multe luni de asteptare si de tergiversari, americanii au un motiv sa se bucure: inca una din multele companii aeriene va opera zboruri intre cele doua coaste. Este totusi interesant si pentru turistii care merg in scop de afaceri, pentru ca acum pot apela cu incredere la o companie aeriana care ofera servicii impecabile, nu toate cursele interne fiind atat de sigure in America.

Jet Blue Mint

Aeronava Airbus 321 are 4 scaune izolate pentru mai multa intimitate si confort

Prima cursa inaugurala s-a petrecut intre Aeroportul din New York si cel din Los Angeles, cu o aeronava noua Airbus 321. Prima impresie a celor care au experimentat zborul a fost ca latimea scaunului este de 22,3”, comparativ cu cele de la clasa economic in general de 17,8”. Un pic mai mult spatiu nu strica niciodata. Cotierele pot fi coborate dupa decolare, iar accesul pe culoar este foarte bun. Exista si cateva scaune in randurile 2 si 4 care sunt izolate, avand cat de mult spatiu doresc picioarele pasagerilor. In plus, intimitatea este asigurata cu ajutorul unei usi glisante.

O masa asigurata intre New York si Los Angeles

Pe langa aeronava nou nouta, transportatorul aerian asigura intre cele doua aeroporturi bauturi calde si o masa. Clientii Jet Blue Mint vor putea servi hamburgheri, sandwichuri sau o mancare calda, precum lasagna sau ghiveci de legume.

X