Zboruri online

Destinatii de vizitat iarna

Peninsula Iberica este cea mai mare si mai masiva dintre peninsulele Europei Meridionale, fiind izolata fata de restul continentului prin masivul lant al Muntilor Pirinei. Forma peninsulei este apropiata de cea a unui patrulater.

Madrid

Din aceasta peninsula fac parte marile atractii ale turistilor de pretutindeni: Spania, Portugalia, Andorra si Regatul Unit Gibraltar.

Spania

Spania este o tara plina de culoare, unde sunt situate unele dintre cele mai vizitate destinatii turistice din lume. Mostenirea culturala si istorica unica a Spaniei a pastrat numeroase monumente, puncte de atractie si locuri impresionante.

Iarna, muntele este un mediu perfect pentru sporturi de iarna si alte activitati, in timp ce vara coastele Spaniei sunt irezistibile.

Pe coasta Marii Baleare se afla fermecatorul oras Barcelona, al doilea oras ca marime din Spania. Barcelona este gazda pentru zeci de obiective turistice interesante si atractii istorice. Biserica romano-catolica Sagrada Familia, Muzeul Picasso si comunitatea de Poble Espanyol sunt doar cateva exemple. In plus, probabil cel mai frumos loc din oras este Stadionul Camp Nou, cel mai mare stadion de fotbal din Europa.

Madrid

Una dintre destinatiile turistice principale din Spania este capitala sa.

Madrid este cea mai mare comunitate din Spania si ofera toate tipurile de divertisment si recreere. Mai mult decat atat, Madrid este un oras cu adevarat captivant, prin cladirile sale uimitoare, cu un stil arhitectural renascentist medieval. In plus, aici se regasesc toate tipurile de confort si servicii de inalta clasa, care pot satisface chiar si cele mai capricioase gusturi – hoteluri de lux, locuri bune de servit masa. Principalele atractii turistice din Madrid sunt: Plaza de Cibeles, Muzeul Prado, Palatul Regal si Catedrala Madrid.

Capitala Spaniei este deservita de Aeroportul Internațional Barajas. În ciuda populației orașului în jur de patru milioane, metroul madrilen este una dintre cele mai extinse și mai rapid dezvoltate rețele de metrou din lume.

Unul dintrei cei mai cunoscuti operatori aerieni de tip low cost, Blue Air, ofera bilete de avion ieftine pe tot parcursul anului, aceste destinatii fiind operate zilnic de pe Aeroportul din Bucuresti.

Next post »
X